Versiunea primarului Boc privitor la incidentul cu cei doi activiști din Constanța. ”Cum stăteau ei pe plajă la Vama Veche și au simțit mirosul de la Cluj. Sunt plătiți, cred!”

La o zi după incidentul cu cei doi activiști civici din Constanța, familia Sacioc, care au năvălit în biroul primarului Emil Boc și l-au luat agresiv la întrebări, edilul Clujului și-a prezentat varianta la radio Napoca Fm. Activiștii s-au referit în special la Aquapark-ul nerealizat si la mirosul de gunoi dar apoi au aberat amestecând numele lui fostei procuroare DNA Codruța Kovesi în discuțiile ulterioare. Tonul lor a fost unul extrem de agresiv fapt ce l-a enervat  foarte tare pe edil. Să mai spunem că la Boc se intră cu audiență programată și mulți clujeni așteaptă demult să intre la primar.

Poziția primarului:

”E păcat că trebuie să comentez asemenea lucruri, pentru că nu am nimic de ascuns. Cum a fost filmul evenimentelor: Când am ajuns la birou am văzut doi indivizi, relativ agitați, care voiau să discute cu primarul și le-am spus să stea să pun rucsacul în birou și că îi primesc. Dau să intru în birou, ei fiind în fața biroului, la secretariat. Intru și nu apuc să pun rucsacul că indivizii ăștia dau buzna peste mine. Așa ceva nu am pățit în viața mea.

Le-am spus că aștepte 10 minute ca să mă pregătesc de evenimentul la care urma să mă duc și că apoi îi primesc.

Ăla se împingea în mine și strigă să nu îl împing. Am văzut că au instrumente de filmat și am zis să intre în birou și să discutăm.

Am crezut că e o problemă urgentă și i-am întrebat ”Unde stați?” Atunci mi-au zis că ei sunt din Constanța și că au venit să vadă de ce miroase la Cluj. Atunci mi s-a aprins becul că ăștia sunt niște provocatori și nu au nicio treabă cu Clujul. M-am gândit cum stăteau ei la Vama Veche la plajă și când au auzit că miroase la Cluj s-au urcat pe tren și au venit 14 ore la Cluj. 

Mi-am dat seama că ei caută pretexte de scandal”, a spus primarul.

Boc se consideră vânat

”Eu am primit de multă vreme informații că se bagă sume mari de bani ca să te provoace, să pună jurnaliști plătiți. Oameni de afaceri nemulțumiți că nu își pot face meandrele și care cred că mă pot îndupleca.

Cu un om civilizat la Cluj, când vorbeam cu un clujean, nu se punea în discuție să se facă astfel de gesturi.

Să intre cineva abuziv peste mine în birou nu mi s-a întâmplat niciodată. Probabil că sunt plătiți! Nu știu”, a mai afirmat primarul.

Dacă ne uităm pe video, vedem că situația a fost tensionată, cei doi l-au provocat, Boc s-a enervat, a vrut să smulgă telefonul unuia dintre activiști, dar nu a reușit. Apoi i-a abandondat, le-a spus oamenilor lui care au apărut între timp să-i lase în birou si el a plecat în altul.

VIDEO. SCANDAL. Doi activiști din Constanța au năvălit în biroul lui Boc și l-au luat pe primar la întrebări


Distribuie articolul pe social media:

One thought on “Versiunea primarului Boc privitor la incidentul cu cei doi activiști din Constanța. ”Cum stăteau ei pe plajă la Vama Veche și au simțit mirosul de la Cluj. Sunt plătiți, cred!”

  1. Și dacă nu veneau acești cetățeni la Cluj nu mirosea tot orașul a c–t.Nu așa se vorbește cu un cetățean indiferent de unde a venit primăria nu e un bun personal.Alte comentarii sunt apa de ploaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *