„El e omul-fantomă”. Gigi Becali, acuzații la adresa unui oficial al CFR-ului

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a ieșit astăzi cu o serie de declarații după înfrângerea echipei sale, 2-1 contra UTA Arad. Latifundiarul l-a atacat pe arbitrul VAR al meciului, Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan Kovacs, cel pe care îl consideră „omul CFR-ului”.

„Eu mă lupt cu CFR. Istvan are apartament cumpărat de la firma lui Mureșan. Trebuie văzută integritatea la nivel de FRF! Ăla e ungur de la Cluj! Mă bat și cu oltenii din Oltenia, și cu ungurii de la Cluj. Urmează încă un transfer: vor face arbitru încă un nepot al lui Kovacs”, și-a început Becali discursul.

Mai mult, principalul finanțator al roș-albaștriilor l-a atacat și pe Răzvan Zamfir, omul care este responsabil cu recrutarea de jucători la clubul din Gruia. Becali crede că Zamfir s-ar afla în spatele unui complot împotriva FCSB-ului, numindu-l „omul-fantomă” pe fostul director sportiv de la Bari.

„Nu e o răzbunare a lui Burleanu. El nu vrea scandal, vrea pace și liniște. Aici e vorba de Zamfir. El e la Cluj, la CFR, e omul-fantomă acolo de 20 de ani. Că așa trebuie să fii când fași mișmașuri. A venit acum 15 ani, jucam cu Brașovul și a zis să dau 20.000 (n.r. dolari) și iau 3 jucători de la Brașov. I-am zis că eu nu sunt hoț.”, a declarat Becali în cadrul unei întâlniri cu jurnaliștii.

sursa foto: gsp.ro

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *